VERHUUR

Wilt u een auto of personenbusje huren? Ook daarvoor bent u bij WEJEBE aan het juiste adres. Wij bieden u een ruime keuze uit huurauto’s en personenbusjes tegen aantrekkelijke tarieven. Wat wilt u nog meer?

Wejebe is uw geschikte partner op het gebied van verhuur van personenbussen. De luxe personenbussen zijn ingericht voor het vervoer van maximaal 9 personen (inclusief bestuurder), de ideale vervoersoplossing, voor vakanties met het hele gezin of met een groep vrienden of zomaar een dagje gezamenlijk erop uit.

WEJEBE CAR FINANCE is het leasebedrijf van de WEJEBE-familie. WEJEBE CAR FINANCE houdt zich bezig met het full-operational leasen van nieuwe en gebruikte auto’s van elk merk in de regio Noord-Limburg. Waarom opereert WEJEBE CAR FINANCE niet landelijk? Dat heeft alles te maken met de perfecte service die WEJEBE CAR FINANCE u wil geven en garanderen. Bij WEJEBE voelt u zich een klant en niet een nummer, zoals zo vaak bij de grote leasebedrijven. Alle auto’s worden in onze eigen werkplaats onderhouden en gerepareerd. Als u dat wenst, halen en brengen wij auto’s van en naar uw bedrijf. Kortom, WEJEBE CAR FINANCE is een leasebedrijf waar u nog behandelt wordt als een koning – zónder dat u daarvoor te veel betaalt!