vakgarage_174

SCHADEHERSTEL

Indien u schade aan uw auto heeft, is dat al vervelend genoeg. Het is niet altijd duidelijk wat te doen en waar naartoe te gaan.

Ook deze zorg kan Vakgarage Wejebe uit handen nemen. Ondanks dat uw verzekering aangeeft waar u heen zou moeten, mag u dat zelf bepalen. Uiteraard hebben wij een vervangende auto voor u. En als BOVAG bedrijf krijgt u natuurlijk de bijbehorende
garanties op de uitgevoerde reparatie. Dus voor schade en ruitschade bent u van harte welkom.

Het gebeurt bij iedereen weleens. Het bekende sterretje in de ruit. Dat is vervelend. Dit ongemak is zo verholpen. Maak een afspraak en je bent snel weer op weg.

Garantie
De zekerheid van BOVAG komt tot uiting in de welbekende BOVAG garantie. Standaard heb je bij aankoop van een auto van minimaal € 4.500,- namelijk recht op zes maanden garantie.

Zekerheden van Wejebe
Wejebe is een zogenaamd onafhankelijk autobedrijf, zodat wij alle merken optimaal kunnen bedienen en u van onafhankelijk advies kunnen voorzien. Het ruim 40 jaar geleden opgerichte autobedrijf is een echt familiebedrijf.

Kwaliteit
Wij bieden al onze klanten de service en het comfort die van een kwaliteitsdealer mag worden verwacht. Ook voor het onderhoud tijdens de fabrieksgarantie kunt u bij ons terecht. Wij hebben een onderhoudsschema voor elk type auto en beschikken over dezelfde elektronische data als de merkdealer. Onze autotechnici zijn daarmee in staat alle merken te repareren en te onderhouden en ervoor te zorgen dat u zo long mogelijk van uw auto kunt genieten.

Voordelig
Met ons klantvoordeel boekje wordt een bezoek aan onze werkplaats elk jaar voordeliger. Bij een onderhoudsbeurt neemt u dit boekje mee. Dan stempelen wij uw bon. Het jaar erop ontvangt u weer een stempel en bovendien meer korting! Uw trouw wordt door ons beloond, spaart u mee?

Betrouwbaar
Wij hebben ons geconformeerd aan de regels, voorwaarden en garanties zoals opgesteld door de BOVAG. Standaard leveren wij sowieso drie maanden BOVAG reparatiegarantie op iedere reparatie en zes maanden BOVAG garantie op een gebruikte auto. Wij voeren uitsluitend reparaties uit op basis van goedkeuring en de oude onderdelen bewaren wij ter controle. Leest u ook onze reviews, onze klanten willen hier graag hun positieve ervaring met u delen.