vakgarage_174.jpg

Over ons

Vakgarage Wejebe is gevestigd in Blitterswijck aan de Berkenstraat 18. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. 

Vakgarage Wejebe is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

AL MEER DAN 50 JAAR UW MOBILITEITSPARTNER!

Al vanaf 1966 is Vakgarage WEJEBE een begrip in de autowereld. Op geheel eigen wijze heeft ons garagebedrijf in al die jaren een bekende maar vooral ook vertrouwde naam  opgebouwd. De “WEJEBE” is er voor iedereen, zowel zakelijk als particulier.

Bij Vakgarage WEJEBE staat vooral de kennis van haar personeel en de persoonlijke service enorm hoog in het vaandel.

Voor deze bijzondere service staan zowel de huidige directeur, Rogier Reijnen, alsook zijn personeel garant. Uitzonderlijk is zonder meer het feit dat twee personeelsleden, te weten John Coenders en Bert Martens, al gedurende 40 jaren in dienst zijn van WEJEBE. Zij bepalen mede het gezicht van Vakgarage WEJEBE door hun vakkennis, klantvriendelijkheid en hun enorme betrokkenheid bij de klanten.
Naast het zakelijke, wordt door Vakgarage WEJEBE ook ruimschoots aandacht besteed aan de maatschappelijke binding met het dorp Blitterswijck en de omgeving. Het gezegde; “het zijn de kleine dingen die het doen”, past zonder meer bij Vakgarage WEJEBE. Juist de details bepalen dat Vakgarage WEJEBE zonder meer een betrouwbare mobiliteitspartner is.
Op onze website treft u alle informatie aan waarvoor u bij Vakgarage WEJEBE terecht kunt. Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom!